Ljimaj proneverio novac iz budžeta?

Specijalno tužilaštvo na Kosovu sumnjiči Fatmira Ljimaja i Nedžata Krasnićija za proneveru milion evra iz budžeta Kosova, piše “Koha Ditore”.

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

18:32

Default images

List piše da tužilaštvo na Kosovu ispituje poslovanje ministra za saobraćaj i telekomunikacije Vlade Kosova Fatmira Ljimaja i direktora nabavke u ovom Ministarstvu Nedžata Krasnićija za privredni kriminal što uključuje proneveru milion evra tokom tendera za izgradnju puteva na Kosovu u periodu od 2007. do 2009. godine.

List navodi, pozivajući se na izvore u Euleksu, da nije isključena mogućnost da se u akciji sprečavanja privrednog kriminala poveća broj osumnjičenih iz kabineta kosovskog premijera Hašima Tačija.

Takođe se navodi da su u istragu uključene najmanje tri kompanije koje su sarađivale sa Ministarstvom za saobraćaj i telekomunikacije Vlade Kosova u slučaju tih tendera, prenosi KiM radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: