Teška nesreća kod Požarevca

U teškoj saobraćajnoj nesreći na mostu na Velikoj Moravi poginule su tri osobe, a jedna osoba je teže povređena, sapštio je MUP.

Izvor: B92, FoNet

Četvrtak, 10.07.2008.

16:04

Default images

Putničko vozilo "opel omega", požarevačkih registarskih oznaka, i kamion sleteli su u reku. Vozač teretnog vozila marke "man", lozničkih registarskih oznaka, Stanimir J.(1960), iz Loznice, isplivao je na obalu, dok su tri osobe iz putničkog vozila preminule od zadobijenih povreda.

Ronioci Žandarmerije iz reke su izvadili tela Mileta V. (1955), Aleksandra M.(1977) i Radojka L.(1959) svi iz Požarevca, koji su bili u "opel omegi".

Agencija Tanjug je, pozivajući se na lokalnu požarevačku televiziju Duga, javila da su u nesreći poginuli glavni i odgovorni urednik Televizije "In" iz Požarevca Mile Veljković, i realizator programa na toj televiziji Aleksandar Mitrović.

Večeras je osumnjičenom Stanimiru J. određeno zadržavanje, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: