Petak, 03.02.2023.

14:12

Nekoliko članova stranke Zavetnici prešlo u SNS

Prеdsеdnik Izvršnog odbora Srpskе naprеdnе strankе Darko Glišić prеdstavio jе danas na konferencije novе članovе strankе koji su napustili stranku "Zavеtnici“.

Izvor: Tanjug

Nekoliko članova stranke Zavetnici prešlo u SNS
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ nr

Kako je naveo, oni su nеzadovoljni njеnom politikom i incidеntima poslanika na jučеrašnjoj sеdnici Skupštinе.

Glišić je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.

U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Stojanović.

"Njima je dosta laži i obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski i njenog supruga Stefana, a ono što je ona juče radila sa grupom svojih istomišljenika, njihovu današnju odluku učinilo je mnogo lakšom i ubrzalo je", rekao je Glišić.

Stefan Jovanović je rekao da je predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski "marketinška marioneta svog supruga", koji, kako kaže, samovoljno donosi sve odluke u vezi sa budućnošću stranke, ne poštujući izabrane organe stranke niti volju članova.

"Oni na perfidan način obmanjuju sve građane Srbije i članove svoje stranke, jer je njihova borba za istinski patriotizam samo paravan borbi za lične interese i politikansku dobit", kazao je Jovanović.

Glišić je naveo da SNS pruža punu podršku Vučiću u borbi za očuvanje najvećih nacionalnih interesa zemlje, kao što su mir, stabilnost, očuvanja KiM i srpskog naroda na tom prostoru.

"Kroz tu borbu Vučić pokazuje izuzetno državničko držanje, jak stav i odgovornost koja ima za cilj da se nacionalni interesi do kraja ispune", kazao je Glišić.

Dodao je da Vučić jedini predsednik u istoriji parlamentarizma koji podnosi izveštaje Skupštini, odgovara na pitanja narodnih poslanika, obaveštava javnost o tome šta koji su izazovi pred našom državom.

"Juče smo videli kako izgleda kada nako želi da uradi sve suprotno, da ruši naše nacionalne interese i borbu za očuvanje KiM. Juče smo imali prilike da vidimo kako se ruši Srbija u režiji Boška Obradovića, Milosa Jovanovića i Milice Đurđević Stamenkovski", kazao je Glišić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: