Petak, 24.03.2006.

19:10

Predata prijava B92 za frekvencije

B92 je predao Radiodifuznoj agenciji prijavu za nacionalne frekvencije za radijski i televizijski program.

Izvor: B92

Default images

Rok za podnošenje prijava ističe u ponedeljak, a nakon toga republička radiodifuzna agencija bi do aprila trebalo da objavi spisak kandidata. Putem konkursa će se dodeliti po pet frekvencija za nacionalne televizijske i radio stanice, a ima mesta i za četrdeset regionalnih televizija, 50 regionalnih radio stanica i još oko 500 lokalnih emitera.

Da bi učestvovali na konkursu stanice su morale da obezbede svu dokumentaciju vezanu za preduzeće, i to u četiri primerka.

„Ja pretpostavljam da su oni obezbedili prostor za smeštaj i skladištenje prispele dokumentacije. Inače dokumentaciju će čitati članovi saveta i stručne službe u okviru RDA. I čitaće oni čiji je posao da savesno cene raznolikost uslova i doprinos kvalitetu programa. Rokovi su određeni zakonom, i ja uopšte ne sumnjam da će svaki član saveta čitati kompletnu dokumentaciju“, kaže Slobodan Kremenjak, pravni zastupnik B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: