Četvrtak, 11.01.2024.

10:05

Vučević: Uskoro konačni rezultati izbora

Ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević rekao je da očekuje da će narednih dana Republička izborna komisija proglasiti konačne rezultate izbora.

Izvor: Tanjug

Vučević: Uskoro konačni rezultati izbora
FOTO TANJUG/NEBOJŠA RAUS

Kako je rekao, onda počinje da teče rok do 30 dana za konstituisanje Narodne skupštine.

"Da li je to oko Sretenja, da li je koji dan posle Sretenja, da ne pogrešim možda i pre. To je sve stvar političkog dogovora i tehnički detalji koji ne interesuju mnogo gradjane i ne treba", rekao je Vučević na RTS.

Vučević je istakao da je sigurno da će se u zakonom predvidjenim rokovima, Ustavom definisanim rokovima, konstituisati Skupština i da se onda udje u razgovore oko formiranja Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: