SNS predao potpise za kandidaturu Vučića: "Cilj istorijska pobeda u prvom krugu" FOTO/ VIDEO

Srpska napredna stranka predala je danas potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Info

Izvor: B92

Utorak, 08.03.2022.

10:51

SNS predao potpise za kandidaturu Vučića:
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Kandidaturu su predali potpredsednica SNS Ana Brnabić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

Predstavnici SNS-a koji su doneli kutije sa potpisima građana su i svim damama u RIK-u, poklonili ruže, povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta.

Ana Brnabić je rekla da je 154.888 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

"Svima se zahvaljujemo koji su satima čekali da daju svoj potpis, i da se izvinimo svima koji nisu stigli da doprinesu svojim potpisom, jer morali smo u nedelju da završimo posao", rekla je ona.

"Naš cilj je da napravimo istorijsku pobedu 3.aprila", dodala je ona.

"Naša politika je mir i stabilnost u teškim vremenima, da obezbedimo stabilnost kako bi Srbija nastavila da pobeđuje. Naš cilj je još puteva, fabrika, bolnica, veće ulaganje u obrazovanje, dalji rast plata i penzija, još bolje šanse za mlade, još sigurnija budćnost za naše starije sugrađane", ocenila je Brnabić.

"Naša politika je da Srbija da nastavi da samostalno donosi odluke, da naš narod da nastavi da vodi zemlju, bez uticaja Severa i Istoka. Danas više nego ikad, važno je da zadržimo stabilnost, snagu, sigurnost, pamet i hrabrost da vodimo Srbiju dalje u budućnost, a sve te osobine ima naš kandidat Aleksandar Vučić", rekla je Brnabić.

Ona je zahvalila koalicionim partnerima koji su podržali njihovog kandidata.

"Izbori nisu igra, posebno u ovakvoj situaciji kakva je dans. 3. aprila se odlučuje o budućnosti Srbije", zaključila je ona.
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Oboreni rekordi

Podsećamo, predsednik SNS Aleksandar Vučić prihvatio je kandidaturu te stranke za predsednika Srbije na izborima 3. aprila.

SNS je za samo nekoliko sati u nedelju, kada je ozvaničena kandidatura Aleksandra Vučića za predsednika, prikupila 145.000 potpisa podrške građana.

Iz stranke su se zahvalili svim građanima koji su, kažu, satima, u redovima, strpljivo čekali da potpišu podršku Vučiću, čime su podržali zajedničku borbu za dalji napredak države.

Vučić je kandidat i koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", a njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija, Savez vojvođanskih Mađara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: