Palma: Srbija da glasa za Tadića

Gradonačelnik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podržao je predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 08.05.2012.

16:50

Default images

On je ujedno i čestitao Tadiću kao "novom-starom predsedniku Srbije".

Marković je, na Tadićevom predizbornom skupu u Jagodini, podsetio da je poslednja vlada i prva u novijoj istoriji koja je izdržala pun mandat, da je uspela da od Srbije napravi državu političke stabilnosti i da takva politika treba da bude nastavljena.

"Želim da pozovem građane Srbije, ne samo one koji su glasali za koaliciju SPS-PUPS-JS, da glasaju za budućeg predsednika Borisa Tadića. Ja imam to pravo zato što su me priznale moje komšije, i ako mi Jagodinci sa kojim sam odrastao veruju, mogu da pozovem i celu Srbiju da glasa za Borisa Tadića", rekao je on.

"Gospodine predsedniče, dozvolite mi da Vam i ime Koalicije SPS -PUPS-JS čestitam na izboru za novog, starog predsednika Srbije", rekao je Marković na gradskom trgu u Jagodini.

On je dodao da je bio na "mnogim sastancima sa ambasadorima gde je bio i Tadić i "video kako moj prijatelj Boris Tadić zastupa ineterese Srbije".

Prema njegovim rečima, posle godina ekonomskih iskušenja i strani investitori su upravo zahvaljujući dosadašnjem presedniku Tadiću počeli da dolaze u Srbiju.

"Nekada sam govorio da se patriotizam ne sipa u traktore, sada kažem da se status kadidata za članstvo u EU sipa u nova radna mesta i zato moramo da glasamo za predsednika Borisa Tadića", rekao je Marković.

"Srbija, siguran sam, glasaće za Tadića, on je i u dobroj kondiciji, trčao je pet kilometara na Beogradskom maratonu, on je sportista", zaključio je Dragan Marković Palma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: