A sada - vreme za pregovore

SNS dobio najviše glasova na parlamentarnim izborima 24,2%. Beograd:Ubedljiva pobeda DS-a. Boris Tadić i Tomislav Nikolić idu u drugi krug predsedničkih izbora.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2012.

07:30

Default images

Biračka mesta zatvorena su u 20 časova, nakon čega su se političari povukli u izborne štabove, što je označilo i početak nove trke - za brojem od 126 poslanika.

Lideri DS i SNS od jutra počinju kampanju za drugi krug predsedničkih izbora, a u isto vreme će trajati i pregovori oko formiranja vlade. Ona mora da se formira 90 dana nakon konstituisanja parlamenta.

Naš Live blog ste mogli da pratite u punoj formi na našoj stranici Uživo. Ova strana naročito je pogodna ukoliko izbore pratite sa vašeg mobinog uređaja. I prvi postizborni dan ćemo pratiti zajedno u istoj formi.

 

Više fotografija sa biračkih mesta pogledajte u našoj Galeriji Izbori 2012

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

651 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: