Povratak Luke Bojovića izazvao paniku u podzemlju

Izvor: B92, TV Prva

Sreda, 30.11.2022.

18:49

Povratak Luke Bojovića izazvao paniku u podzemlju

Iščekuje se dolazak Luke Bojovića u Srbiju, navodno on se ukrcao u toku popodneva na avion, međutim, za sada nije ništa potvrđeno.

Luka Bojović se poslednjih godina dovodi u vezu sa škaljarskim klanom. Njegovi najveći neprijatelji su iza rešetaka, od Sretena Jocića, koji služi zatvorsku kaznu, do Kavčanima bliskih klanova Veljka Belivuka i Vračaraca, koji su u pritvoru. Tokom 10 godina boravka iza rešetaka umrli su mu otac, ubijen mu je rođeni brat, a poginulo je i nekoliko njegovih bliskih prijatelja, saradnika i advokat, pa ne čudi da pojedini analitičari tvrde da je u balkanskom podzemlju zavladala panika jer niko ne zna šta da očekuje od povratka Bojovića u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: