"Da vidim da li je stvarno ili se samo zove ikea"

Otvaranje prve robne kuće Ikea u Srbiji u 10 sati strpljivo je čekalo oko 1.000 kupaca.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2017.

09:52

Foto: B92

Kako navodi izveštač B92 s mesta zbivanja, gužva nije bila prevelika, a prvi kupci nestrpljivo su čekali otvaranje vrata.

Iskustva sa otvaranja ranijih prodavnica kompanije Ikea su da u prvim satima nema preterane gužve, a s obzirom na to da je radni dan, slično se očekuje i danas.

Očekivanja su da prvog dana robnu kuću Ikea poseti između 10.000 i 20.000 kupaca.
Foto: B92
Jedan gospodin i gospođa kažu da su došli da vide kakve su cene i kvalitet i da uporede. Ako im se nešto dopadne kupiće, mada još nemaju plan šta. Mira kaže da je došla da vidi koji su proizvodi u ponudi i da li su isti kao u inostranstvu jer je ona tamo već kupovala u Ikei. "Da vidim da li je stvarno ili se zove Ikea. Ako mi se nešto dopadne, možda i kupim".

Troje mladih stranaca, dva momka iz Kalifornije i Italije i devojka iz Rusije kažu da su došli da vide sša ima, da su čuli da se otvara. Kažu da nisu turisti u Beogradu, već da imaju art galeriju u centru grada. A došli su pre svega da kupe ramove za slike. Dve mlađe devojke kažu da su došle da vide kakva je ponuda, nemaju plan za kupovinu a poranile su, kažu, zbog vrućine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: