"Nema više 'zli Šapić' koči 'vrednog Vesića'"

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da je opština uklonila sve nelegalne objekte na Savskom nasipu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.06.2017.

14:20

Foto: Tanjug, arhiva

Šapić je na svom profilu na Fejsbuku napisao da su uklonjeni svi objekti za koje je opština imala zakonski osnov to da uradi, odnosno predmeti koji se ne nalaze u procesu legalizacije u Sekretarijatu za legalizaciju, grada Beograda.

“Za sve objekte koji se trenutno nalaze na Savskom nasipu, odgovorna je Uprava grada Beograda i samo oni odlučuju o njihovoj sudbini, da li će biti ozakonjeni ili uklonjeni”, napisao je Šapić.

“Sad više nema objašnjena kako ‘zli’ Šapić, ‘koči vrednog i savesnog’ gradskog menadžera gospodina Gorana Vesića, da radi svoj posao”, dodao je Šapić.

Predsednik opštine Novi Beograd pozvao je Upravu grada Beograda i gradskog menadžera da reše status preostalih objekata i odluče hoće li biti ozakonjeni ili uklonjeni.

Opština Novi Beograd počela je prošle nedelje uklanjanje nelegalnih objekata na Savi.

Šapić je 23. maja najavio rušenje, ali i istakao da će opština rušiti samo objekte koji nisu u procesu legalizacije i optužio gradsku vlast da im ne dostavlja predmete.

Gradski menadžer Goran Vesić optužio je čelnike te beogradske opštine da su dozvolili nelegalnu gradnju i da ništa ne preduzimaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

10 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: