Region

Utorak, 04.02.2020.

12:15

Komšije uvode nove avio-linije: Evo gde će se leteti iz Podgorice i Tivta

Krajem ovog meseca, od 23. februara, biće otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice leteti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon,

Izvor: Bankar.me

Komšije uvode nove avio-linije: Evo gde će se leteti iz Podgorice i Tivta
Foto: B92, Darja Balšiæ

Kako kaže direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, sve veći broj linija koje se otvaraju sa najprestižnijim avio-kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije.

"Ne manje važna je i činjenica da naši građani, zahvaljujući prvenstveno dobrim ugovorima koje sklapamo sa lou-kost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unapređuju svoj lični i profesionalni život", istakao je Orlandić, prenosi Bankar.

Naglasio je da su, prema prvim statistikama, Aerodromi Crne Gore u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom periodu 2019. godine.

"Skoro 15.000 putnika više daje nam za pravo da verujemo da će ovo biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore. Osim rasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dve vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama", zaključio je Orlandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

20 h

Svet

Britanija pada: Čeka ih krah?

Šefovi Banke Engleske (BoE) strahuju da je Britanija veoma izložena još jednom krahu finansijskog tržišta, izazvanog neizvesnošću unutar ključnog sektora koji je postao sve važniji – i sve izloženiji riziku – poslednjih godina.

23:00

14.5.2024.

1 d

Podeli: