FIAT osvežio putnički Doblo

Posle teretne verzije, FIAT je za 2015. obnovio i Doblo sa putničkom kabinom.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 12.12.2014.

13:56

Default images

Od 2015. na putevima će biti više "nasmejanih" automobila, zahvaljujući novoj maski koja krasi prednji deo FIAT-a Doblo.
Pored maske hladnjaka, italijanski proizvođač potpuno je redefinisao dizajn farova i prednjeg branika, dok je zadnji deo vozila uz izuzetak stop svetala i panela ispod prozora ostao nepromenjen.
Izmene u unutrašnjosti vozila obuhvataju redizajniranu instrument tablu i volan, nove dezene i boje presvlaka i tapacirunga, a u FIAT-u kažu da je buka u kabini smanjena zahvaljujući poboljšanoj zvučnoj izolaciji.
U ponudi će i dalje biti verzije sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjem, odnosno sa 5 i 7 sedišta, kao i model sa nadograđenom kabinom.
Na raspolaganju će biti dizelaši, 1.6 MultiJet II, u verzijama sa 90 ks i 105 ks, i 2.0 litarski agregat sa 135 ks.

Od benzinskih varijanti, dostupni su 1.4 litarski motor sa 95 ks i 1.4 TurboJet sa 120 ks, koji se može naručiti i u verziji sa pogonom na komprimovani prirodni gas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: