Šest novih Škodinih modela u 2013.

Škoda je na svojoj Facebook stranici u Francuskoj objavila plan prema kojem će u 2013. godini kupcima ponuditi šest novih automobila. Tri modela već su poznata, a preostala tri za sada predstavljaju tajnu.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.01.2013.

10:06

Default images

Prvi model koji će u Francuskoj početi da se prodaje u januaru 2013. jeste Škoda Rapid, koja je svetsku premijeru imala na auto-salonu u Parizu, u septembru 2012, da bi se već tokom jeseni našla u prodaji u nekim evropskim zemljama.

Nakon toga uslediće lansiranje treće generacije modela Octavia. Nova verzija Škodine kompaktne limuzine imaće sajamsku premijeru u Ženevi, u martu 2013, a očekuje se da će se ubrzo nakon toga ovaj automobil naći i u Škodinim prodajnim salonima širom Evrope.

Posle limuzine, Škoda će u junu 2013. predstaviti i karavan verziju - model Octavia Combi.
Škodin kalendar za 2013.
Što se tiče preostala tri modela, čije su premijere zakazane za avgust, oktobar i decembar, Škoda za sada krije njihov identitet.

Ipak, neki pokazatelji govore da bi to mogli da budu već najavljena Škoda Octavia RS, redizajnirani Superb, čija je druga generacija predstavljena pre gotovo pet godina, i takođe osveženi krosover Yeti koji je u prodaji od 2009.

Vreme će pokazati da li je zaista reč o ova tri automobila ili će nas Škoda iznenaditi nekim potpuno novim modelom u 2013. godini.

Pročitajte više o Škodi Octavia treće generacije.

Pročitajte o Škodi Rapid.

Pročitajte o redizajniranoj Škodi Yeti za 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: