Automobili

Četvrtak, 12.10.2023.

20:44

Osvežen za sledeću godinu: "Zategnuti" Mercedes-AMG GLA 45 S 4Matic+ FOTO

Prošlo je više od pola godine otkako je Mercedes-Benz GLA porodica dobila predsatvnika za 2024, a sada je osvežena i njihova perjanica - GLA 45 S 4Matic+.

Izvor: B92

Osvežen za sledeću godinu:
Foto: Mercedes/Promo

Promene nisu velike, ali su dovoljne da moćni crossover bude još privlačniji, i ipak donose neke novitete.

Za početak, GLA 45 S 4Matic+ je dobio novu masku, koja je donekle redizajnirana. Dalje, LED prednja svetla su promenjena, a kupci ako žele, mogu da stave i Multibeam LED prednja svetla, dok je AMG logotip postavljen na poklopac motora.
Foto: Mercedes/Promo
Jedna od manjih promena su proširenja lukova točkova, koja su sada više zaštićena, a tu su i još neke promene eksterijera, uključujući i one na zadnjim LED svetlima. Felne dolaze u dva dizajna, a mogu imati 20 inča ili 21 inč.
Foto: Mercedes/Promo
Unutra ostaje 2-litarski četvorocilindrični motor sa turbopunjačem, pa i ovaj model ima 416 KS sa 500 Nm obrtnog momenta. Za ubrzanje od 0 do 100 km/h potrebne su 4,3 sekunde, dok maksimalna brzina iznosi 270 km/h. Motor je uparen sa osmostepenim automatskim menjačem, sa duplim kvačilom.

Enterijer je redizajniran u još nekim segmentima, uključujući i novi AMG dizajn ekrana, koji podržava Apple CarPlay i Android Auto sisteme. I dalje nisu poznate cene osveženog 8GLA 45 S 4Matic+ modela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: