Nova Toyota Corolla Hybrid FOTO

Toyota je na aktuelnom sajmu automobila u Parizu predstavila novu Corollu Hybrid u hečbek i karavan varijanti.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

17:30

Nova Toyota Corolla Hybrid FOTO
Toyota Corolla Hybrid - heèbek (Foto: Newspress)

Toyota je odlučila da od 2019. ukine oznaku Auris za svoje kompaktne modele na evropskom tržištu, pa će se nova generacija ovog automobila, koja je predstavljena na ovogodišnjem sajmu u Ženevi, ponovo zvati Corolla u svim karoserijskim oblicima.

Na auto-salonu u Parizu, koji se završava u nedelju 14. oktobra, premijeru je imala Corolla Hybrid u hečbek i karavan verziji.
Toyota Corolla Hybrid - karavan (Foto: Newspress)
Toyota je odlučila da fokus nove generacije svog najprodavanijeg modela u istoriji čine hibridne verzije, pa je na debiju ponudila samo jednu varijantu sa konvencionalnim motorom – model sa 1.2 litarskim turbo benzincem sa 116 ks.

Sa druge strane, kupci će moći da biraju između dve hibridne opcije. Slabija sa 1.8 litarskim benzinskim agregatom i 122 ks (91 kW) i jača sa 2.0 litarskom benzinskom jedinicom i 180 ks (134 kW).
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: