Suzuki: Sajamske cene i posle sajma

Salon automobila i motocikala je završen, ali mogućnost kupovine Suzuki vozila po sajamskim uslovima važi i dalje. Doduše, više se ne dobija besplatno kasko osiguranje, ali su zato cene ostale iste, baš kao i načini i uslovi kupovine.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 06.04.2017.

11:42

Suzuki: Sajamske cene i posle sajma
Suzuki Swift i Suzuki Ignis na auto-salonu u Beogradu 2017.

U kompaniji Euro Sumar, uvozniku i prodavcu Suzuki vozila, kažu da je na nedavno završenom salonu automobila i motocikala u Beogradu zabeleženo veliko interesovanje za Vitarom S, ali i za izloženim krosoverom S-Cross u gotovo kompletnoj mogućoj opremi.

U skladu sa već potvrđenim trendom oživljavanja domaćeg automobilskog tržišta, i Suzuki se našao u društvu onih proizvođača koji su na proteklom salonu automobila u Beogradu zabeležili odlične rezultate.

Kako se očekuje, nakon postsajamskih aktivnosti, broj onih koji su tokom salona i u bliskom vremenu nakon njega postali vlasnici novih Suzukija biće trocifren.
S-Cross SX4
Ono zbog čega naredne dane u kompaniji Euro Sumar dočekuju sa velikim optimizmom jeste činjenica da će tokom aprila biti poznate i cene novog Ignisa, a krajem maja i početkom juna i nove generacije modela Swift, što će, bez sumnje, uticati na rast prodaje.

U ovoj kompaniji ne kriju zadovoljstvo i rezultatima isporuka dvotočkaša tokom manifestacije Moto Passion. Upravo zbog toga je odlučeno da specijalne, snižene cene većine modela budu aktuelne i u narednom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: