Kako će izgledati novi Suzuki Swift?

Na Internet je dospela fotografija Swifta nove generacije.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

09:37

Kako će izgledati novi Suzuki Swift?

Iako lošeg kvaliteta, ova fotografija otkriva dizajn prednjeg dela automobila i pokazuje da je Suzuki pokušao da zadrži prepoznatljive konture i proporcije aktuelnog modela, ali i da modernizuje dizajn spoljašnjosti.

Swift sa fotografije neznatno se razlikuje od istimenog vozila čiji su renderi takođe "procurili" u javnost u martu 2016, pre svega u pogledu maske hladnjaka i branika.

U odnosu na postojeću verziju, novi Switf imaće veću i istureniju prednju masku, nove farove koji će ipak donekle pratiti liniju svetlosnih grupa aktuelnog modela, kao i potpuno novi dizajn branika i svetala za maglu.

Osim novog dizajna, očekuje se i unapređena Sport varijanta ovog modela, koja bi ispod haube trebalo da ima četvorocilindarski 1.4 turbo benzinac iz Vitare S, uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem. Podsećamo, u Vitari S ovaj motor raspolaže sa 140 konjskih snaga.

Novi Suzuki Swift trebalo bi da ima premijeru u 2017. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: