Volvo na popustu u poslednjoj dekadi oktobra

Povodom desetogodišnjice saradnje sa Volvo Car Group, zvanični uvoznik automobila ove marke - Grand Motors, od 20. do 31. oktobra nudi ograničenu količinu vozila s posebnim popustima, među kojima su i ona s cenom nižom i do 15 odsto.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.10.2016.

14:35

Volvo na popustu u poslednjoj dekadi oktobra
Volvo S60 Edition (ilustracija)

Za Volvo automobile u Srbiji ovaj oktobar je u znaku broja 10 - upravo u ovom mesecu se navršava deset godina od kako se poznati švedski proizvođač, posredstvom Grand Motorsa, zvanično vratio na naše tržište. Osim toga, u poslednjoj dekadi oktobra, od 20. do 31. oktobra, potencijalnim kupcima se nudi ograničen kontigent vozila sa popustima od 10 odsto.

Za nekoliko automobila ovaj oktobarski popust je i veći, pa se mogu kupiti i sa 15 odsto nižom cenom. Među njima je, na primer, Volvo S60 D4 R-Design. Pokreće ga četvorocilindarski dizel motor zapremine 1.969 cm3 sa 190 ks i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga se posredstvom osmostepenog automatskog menjača prenosi na prednje točkove.

Spisak opreme R-DESIGN (sa više od 50 stavki), na vozilu s popustom od 15 odsto dodatno je proširen, pa su na njemu, između ostalog, još i električno podesivo vozačevo sedište sa memorijom, sigurnosni šrafovi za felne, naslon za ruke pozadi sa držačima za čaše i kasetom, senzori za parkiranje napred i pozadi, Business multimedijalni komplet (Sensus navigacija sa mapama Evrope i Srbije, Sensus Connect Infotainment ekran od 7 inča, Web Browser, Media Bluetooth, DVD, iPod i USB priključci).

Osim toga, oprema obuhvata i specijalni Light paket (aktivni Dual-Xenon farovi, prskalice za pranje farova pod visokim pritiskom, unutrašnji i spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem, posebno ambijentalno unutrašnje osvetljenje), zatim Winter paket (grejanje prskalica za pranje vetrobranskog stakla, grejači vetrobranskog stakla, grejanje prednjih sedišta), kao i unutrašnjost obloženu crnom (Nubuck) kožom.

Na raspolaganju je nekoliko ovakvih automobila u beloj i crnoj metalik boji.

Iz ponude se izdvaja još jedno vozilo – takođe je iz familije Volvo S60 D4, koje nosi oznaku Edition, takođe sa opremom visokog nivoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: