Crvena Mercedes-Maybach zver potpuno razotkrivena

Koncept Vision Mercedes-Maybach 6 nas je oduvao u četvrtak, u komentarima su svi tražili još fotografija, a one su stigle u petak.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 19.08.2016.

15:27

Crvena Mercedes-Maybach zver potpuno razotkrivena

Osim niza fotografija enterijera i eksterijera stigle su i informacije šta ova zver krije ispod prelepe, elegantne haube.

Ne, ne postoji neko čudovište koje ispumpava konjske snage nakon procesa sagorevanja. Tačnije, tamo nema mnogo toga, jer se u podu automobila krije baterija, a na svaki točak je vezan po jedan električni motor. Ukupna snaga je oko 750 konja, koji Vision ubrzavaju do 100 km/h za manje od četiri sekunde.

Domet je 500 kilometara, a maksimalna brzina je ograničena na 250 km/h.

Kako navode Nemci, automobil je opremljen posebnim sistemom za brzo punjenje, pa se tako sto kilometara struje "sipa" za pet minuta. Punjenje se može obaviti i bežičnim putem.

Uživajte u videu i slikama, izvor je Carscoops.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: