Automobili

Sreda, 12.08.2015.

10:06

Hyundai okreće novu stranicu i ulazi u premijum segment

Korejski proizvođač predstavio je u Los Anđelesu koncept Vision G Coupe kao najavu budućih modela kojima će zakoračiti u segment luksuznih automobila.

Izvor: B92

Default images

Hyundai smatra da je spreman da se upusti u borbu za osvajanje kupaca premijum automobila i to pokazuje novim konceptom.

Vision G Coupe preuzima stilske elemente od modela Genesis Sedan iz 2013, uz neophodnu dozu luksuza.
Dinamične linije automobila naglašene su dugačkom haubom i niskom siluetom, a snaga koja se krije ispod haube simbolično je nagoveštena masivnom maskom hladnjaka i proširenim lukovima iznad točkova.
Kabina, koja nudi prostor za četiri odrasla putnika, obiluje premiju detaljima - od kožnih sedišta preko ukrasnih detalja od drveta, do pozlaćenih elemenata enterijera i Lexicon audio sistema.
Hyundai nije otkrio previše tehničkih detalja, ali je potvrđeno da auto dobija pogon od 5.0 litarskog V8 motora sa 425 ks (313 kW) i 518 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Novi koncept imaće svetsku premijeru polovinom meseca na izložbi Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: