Automobili

Utorak, 26.09.2023.

16:48

BMW odustaje od običnih M verzija, uvode novi standard

Najnoviji BMW M nude se samo u specijalnim izdanjima.

Izvor: index.hr

BMW odustaje od običnih M verzija, uvode novi standard
Foto: BMW Promo

Pri predstavljanju modela X5 i X6 u M verziji, BMW je odlučio da pokaže isključivo Competition varijante. To nije slučajnost, jer upravo one sada dobijaju status glavnih predstavnika M linije.

U BMW-u su svesni da su predstavljanjem linija kao, na primer, M440i, učinili upravo M modele suvišnima. Priznao je to i šef M odeljenja Frank van Mil.

"Nakon što je BMW M predstavio Competition liniju, upravo je ona postala standard M ponude", otkrio je Van Mil za Car Throttle.

Kad se sve ukupno sagleda, ispada da će BMW M3 Competition biti standarna ponuda M modela, a specijalne će biti CS, CSL i možda još neke. Kao posledica svega, čini se, ulazak u svet BMW M modela će sada biti još skuplji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: