Opel predstavio Combo Life za 2019. (FOTO)

Posle nove generacije Citroena Berlingo Multispace, stiže i Opelov sestrinski putnički van.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

12:04

Opel predstavio Combo Life za 2019. (FOTO)

Predstavljen je i drugi od najavljena 3 srodna modela PSA grupacije – Opel Combo Life, koji deli mehaničku platformu sa Citroenom Berlingo za 2019. i novim Peugeot Partnerom, koji će tek imati premijeru.
Očekivano, Combo Life se vizuelno razlikuje od Citroenovog vana po dizajnu prednjeg dela – maski hladnjaka, farovima, braniku, dok je ostatak karoserije vozila praktično identičan Berlingu.

Pored Opelove verzije, Combo Life će za britansko tržište dobiti značku marke Vauxhall i volan na desnoj strani.
Poput Berlinga, izrađivaće se u dve varijante – kraćoj od 4,4 m i dužoj od 4,75 m.

Manja verzija imaće mesta za 5 putnika, dok se duži model može naručiti u opcijama sa 5 ili 7 sedišta (raspoređenih u 3 reda).
U kabini zatičemo centralno postavljeni 8 inčni ekran multimedijalnog sistema, koji poput tableta dominira na vrhu centralne konzole.

Sistem je opremljen Apple CarPlay i Android Auto funkcijama za povezivanje sa smartfon uređajima. Pored toga, na raspolaganju su bežični punjač pametnog telefona, 230-voltna utičnica i USB priključci.
U zavisnosti od nivoa opreme, Combo Life može biti opremljen grejanim kožnim volanom, grejanim prednjim sedištima, head-up displejom, sistemom zadnjih kamera koje pokrivaju 180 stepeni i brojnim drugim opcijamam, među kojima su i razni sistemi asistencije (uređaj za prepoznavanje saobraćajnih znakova, asistencija za održavanje automobila u okvirima vozne trake, adaptivni tempomat, sistem upozorenja na pospanost i dekoncentraciju vozača, napredni sistem pomoći pri parkiranju...).
Kada je reč o funkcionalnosti, minimalni kapacitet prtljažnika je 597 litara, u kraćoj verziji vozila, a 850 litara u dužoj (u konfiguraciji sa 5 sedišta).

U ponudi će se naći paleta benzinskih i dizel motora (za sada nisu precizirani detalji), uparenih sa petobrzinskim ili šestobrzinskim manuelnim menjačem, ili opcionim osmostepenim automatikom, koji će biti dostupan u nekim verzijama ovog modela.

Knjiga narudžbina za Opel Combo Life biće otvorena u prvoj polovini godine, dok se isporuke očekuju u drugoj polovini 2018.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: