Automobili

Utorak, 20.03.2012.

09:17

Kako upropastiti Dodge Viper

Do sada smo videli Lincolne, londonske taxije, Hummere i druge automobile u produženoj verziji, ali Vipera zaista ne bi trebalo skrnaviti na ovaj način.

Izvor: B92

Default images

Danas je gotovo svaki model moguće pretvoriti u limuzinu. Dovoljno je postoji kupac spreman da izdvoji novac za jedno takvo vozilo i majstori u specijalizovanim radionicama produžiće automobil koliko je potrebno.

Ipak, kao rezultat ovakvih prepravki često nastane vozilo bizarnog izgleda.

U ovom slučaju, “žrtva” je bio sportski dvosed Dodge Viper, koga su u firmi Unique Movie Cars pretvorili u 7,5 metara dugačku otvorenu limuzinu:



Inače, kompanija Unique Movie Cars se već godinama bavi izradom limuzina za potrebe filmske industrije, a njihovi automobili pojavljivali su se u filmovima Povratak u budućnost, Dani groma i mnogim drugim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: