Vozio 140 u zoni 72 km/h, pa tražio mamu kada ga je policija zaustavila VIDEO

Naknadnom istragom je utvrđeno da je BMW na pojedinim mestima jurio i do 225 km/h.

Automobili

Izvor:

Utorak, 23.05.2023.

11:01

Default images

Video dolazi iz okruga Forsajt, SAD, gde je policija snimila akciju hvatanja prestupnika u BMW-u koji se kretao brzinom i do 140 km/h u zoni u kojoj je najveća dozvoljena brzina 72 km/h.

Policajci su vrlo brzo sustigli automobil, a zatim ga i zaustavili preciznim PIT manevrom. Naknadnom istragom je utvrđeno da je BMW na pojedinim mestima jurio i do 225 km/h.

Policiji je trebalo nešto više od 90 sekundi da stigne i zaustavi automobil. Iznenađenje je usledilo kada je počinilac uhapšen. Za volanom je bio 19-godišnjak, koji je samo uspeo da kaže: "Zovi moju mamu!"

Vozač je uhapšen i optužen za bekstvo sa lica mesta, prekoračenje brzine, držanje otvorenog alkoholnog pića u automobilu i više drugih prekršaja. Putnik, takođe 19-godišnjak, optužen je za posedovanje alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: