Beograd ponudio 217 obuka za komunalne milicionere

Grad Beograd pozvao je zainteresovane da se prijave za obuku o stručnom osposobljavanju za komunalne milicionere, a otvoreno je 217 mesta.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2023.

14:13

Beograd ponudio 217 obuka za komunalne milicionere
Foto: Shutterstock/Dragan Mujan

Na javni poziv mogu da se jave punoletni građana Srbije, sa propisanim obrazovanje, koji nisu osuđivani na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje pola godine, a kojima ranije nije prestajao radni odnos u državnom organu, odnosno organu autonomne pokrajine ili jedinice lokalne samouprave zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa.

Posebni uslovi su psihofizička sposobnost potrebna za obavljanje poslova komunalne milicije, nepostojanje bezbednosnih smetnji za obavljanje tih poslova komunalne milicije, stečeno srednje četvorogodišnje obrazovanje i najmanje godinu radnog iskustva u struci.

Najavljeno je da će se ugovor o stručnom osposobljavanju zaključiti sa 217 ljudi, koji će biti upućeni na obuku o trošku Gradske uprave grada Beograda.

Navodi se da u momentu zaključenja ugovora moraju biti nezaposlena lica.

Po završenoj obuci dobijaju sertifikat i imaju pravo da učestvuje na javnom konkursu za popunjavanje radnog mesta komunalnog milicionara.

Rok za prijave je 15 dana, navodi se u javnom pozivu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: