Upucao ga zbog duga od 2.000 dinara ili provociranja? Čačak bruji o pucnjavi usred bela dana

Pucnjava koja se tokom popodnevnih sati dogodila u Ulici Gavrila Principa uznemirila je Čačane, a o razlogu zbog kog je stariji muškarac ispalio dva metka u drugog, starog 39 godina, za sada se još uvek samo nagađa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.02.2023.

21:35

Upucao ga zbog duga od 2.000 dinara ili provociranja? Čačak bruji o pucnjavi usred bela dana
Foto: RINA

"Čovek koji je pucao, sa prijateljem je sedeo u kafani. Navodno ga je neko od gostiju za susednim stolom provocirao nakon čega je Čačanin seo u svog Golfa 2 otišao, pa se vratio sa puškom, ovog što ga je provocirao zvao da izađe napolje i prvo mu pucao u stomak pa u glavu. Pominje se i da je razlog ovog sukoba dug od 2.000 dinara", kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Ranjeni muškarac ležao je na zemlji, a kolima Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku.

"Pacijent je stabilnog stanja. Opservacija je u toku. Zbog mehanizma povređivanja, planira se hirurška intervencija", potvrđeno je za agenciju RINA u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Brzom intervencijom pripadnika čačanske policije napadač je pronađen i uhapšen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: