Oduzet BMW kojim je vozač driftovao u centru Čačka

Nakon što su građani Čačka snimili vozača automobila BMW kako driftuje i nepropisno vozi u samom centru grada, policija je pronašla i privremeno oduzela to vozilo.

Izvor: B92

Subota, 14.05.2022.

16:14

Oduzet BMW kojim je vozač driftovao u centru Čačka
Foto: RINA

Policijski službenici obavili su razgovor sa vlasnikom automobila za kog se ispostavilo da u tom trenutku nije bio za volanom i intenzivno se radi kako bi bilo pronađeno lice koje je u tom trenutku upravljalo automobilom i učinilo saobraćajne prekršaje.

Podsetimo, građani su i ranije apelovali da se zbog driftovanja na poligoni kod gradskog bedema i trka automobila ne osećaju bezbedno.

"Vikendom je tu i oko 30 automobila. Nemamo ništa protiv njihovog okupljanja i zaljubljenosti u brzu vožnju, ali su u blizini pešačka zona, škole, vrtići... i zbog toga to nije mesto za okretanje pod ručnom i trkanje. Često se dešava da se nekoliko njih u isto vreme 'potpisuje pod ručnom'. Verujte da to izgleda, ali i zvuči kao u akcionim filmovima“, kažu za RINU Čačani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: