Petak, 16.12.2022.

08:15

Novo taksi udruženje u Šidu na usluzi građanima

Šiđani su dobili novo taksi udruženje koje je na usluzi građanima i tokom večernjih časova, jer će dežurati od 23 do 7 časova.

Izvor: RTV

Novo taksi udruženje u Šidu na usluzi građanima
Foto: Chekunov Aleksandr/Shutterstock

Udruženje taksista “Šid”, ima prostorije u blizini taksi stanice u centralnom gradskom parku. Poštujući potrebe sugrađana, nekoliko profesionalnih taksista se organizovalo i omogućilo prevoz svima kojima je potreban, prenosi RTV.

Doći do taksi prevoza u Šidu je ponekad “prava noćna mora”, pa mnogi posle nekoliko pozvanih brojeva odustanu od te “nemoguće misije”.

Novo udruženje taksista “Šid”, sa iskusnim i proverenim profesionalnim vozačima na usluzi je građanima ove opštine.

Taksi udruženje broji 32 člana i uskoro se očekuje Skupština na kojoj će se odlučiti o svim značajnim pojedinostima vezanim za rad ovog novog udruženja.

Veliku podršku osnivanju udruženja dala je lokalna samouprava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

1 d

Servisne informacije

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

15:10

13.7.2024.

1 d

Podeli: