Sreda, 22.11.2023.

13:32

Novi Sad postaje zimska bajka: Trajaće čak 32 dana

Najavljen je "Novosadski Zimzolend", koji će treću godinu zaredom doneti mesec dana praznične idile na novosadski Trg slobode.

Izvor: B92.net

Novi Sad postaje zimska bajka: Trajaće čak 32 dana
Ilustracija/Foto: Veronika Kovalenko/Shutterstock

"Novosadski Zimzolend" će ove godine trajati čak 32 dana, od 25.11. do 26.12. i biće upotpunjen raznovrsnim programom, navodi se u saopštenju.

Na Trgu slobode nalaziće se kućice izlagača hrane, pića i različitih domaćih proizvoda. Na "Raspevanoj jelci", bini ukrašenoj prirodnim granama jelke, svakog dana održavaće se nastupi horova iz čitave Vojvodine, dok će vikendima na centralnoj bini nastupiti najpoznatiji novosadski bendovi i DJ-ejevi, a održavaće se i radionice i predstave.

Više o programu manifestacijerekao je Nikola Bulatović, organizator "NovosadskogZimzolenda":

"Biće 40 kućica na trgu, uz mnogobrojne sponzore imaćemo raznovrstan sadržaj za sve uzraste. Moram da spomenem projekat na koji smo posebno ponosni, a to je akcija udomljavanja pasa u saradnji sa Zoohigijenom, koji će se održati 26.11.i 23.12, odaziv je prošle godine bio veliki i neki od pasa su dobili novi dom", istakao je Nikola Bulatović, organizator "Novosadskog Zimzolenda".

Ovogodišnji "Novosadski Zimzolend" biće svečano otvoren u subotu 25.11. u 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: