Četvorica muškaraca uhapšena u Novom Pazaru

Zbog osnova sumnje da su počinili krivična dela uhapšena su četiri novopazarca za koja se sumnja da su učestvovala u sinoćnoj tuči gde je jedno lice zadobilo teške povrede.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.01.2023.

14:12

Četvorica muškaraca uhapšena u Novom Pazaru
Foto: ATAImages/Dragan Gojic

Saopšteno je da su uhapšeni četrdesetjednogodišnji F. R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, kao i tridesetsedmogodišnji M. R., tridesetšestogodišnji F. B. i dvadesetsedmogodišnji R. B. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

"F. R. se sumnjiči da je sinoć, oko 22 sata, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru, tokom tuče u kojoj su učestvovali i ostali osumnjičeni, pesnicom udario R. B. ", navodi Policijska uprava.

Kako se navodi R. B. je zadobio teške telesne povrede, dok su M. R, F. B. i R. B. lakše povređeni.

Osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: