Asfaltirane dve ulice u Mesnoj zajednici Filip Kljajić

Sektor niskogradnje JKP Šumadija izvodi završne radove na asfaltiranju ulica 25. avgusta i Aleksandra Blagojevića u Mesnoj zajednici Filip Kljajić. Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji ovih ulica iznosi 3,7 miliona dinara.

Izvor: B92

Utorak, 23.05.2023.

09:49

Asfaltirane dve ulice u Mesnoj zajednici Filip Kljajić
Foto: Shutterstock/Stockr

Prema rečima Marka Radisavljevića, rukovodioca Sektora niskogradnja, u ovim ulicama nivelacija zemljišta predstavljala je veliki problem, navodi InfoKG.

"Nasipanje je bilo kratkotrajno rešenje jer su kiše pravile kanale i šut se slivao na dno ulica. Stalno je vršena sanacija, pa smo po nalogu Gradske uprave za komunalne poslove počeli sa radovima na rekonstrukciji. Nakon pripremnih radova na skidanju podloge i ugradnje kamenog materijala, pristupili smo asfaltiranju u ukupnoj dužini od 320 metara, a biće ugrađeno 190 tona asfaltne mase. Po završetku asfaltiranja biće izvedeni radovi na ugradnji kamenog materijala za bankine", objasnio je Radisavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: