Kragujevčani imaju priliku da besplatno pokrenu i unaprede svoj posao

Mladi Kragujevčani mogu do 5. februara da se prijave za besplatno učenje osnova preduzetništva koje je omogućeno projektom Akademija preduzetništva, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2023.

15:04

Kragujevčani imaju priliku da besplatno pokrenu i unaprede svoj posao
Foto: kragujevac.rs

Projekat je namenjen mladima koji žele da pokrenu ili unaprede svoj posao ili ideju, a odabrani pojedinci ili timovi, u sastavu od tri člana, proći će kroz četvoromesečni intenzivni program.

U Asocijaciji za afirmaciju kulture, koja pod pokroviteljstvom NCR Fondacije, a u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade grada Kragujevca, spovodi program u ovom gradu, kažu da će mladima pomoći da se odvaže i pokrenu biznis a najbolji će moći da stupe u kontakt i sa potencijalnim investitorima.

Iz Kancelarije za mlade poručuju da je ovo idelna prilika da mladi uz pomoć mentora razviju svoje veštine i unaprede znanja, ali i da razrade poslovne ideje i tako se upuste u preduzetničke vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: