Utorak, 27.10.2020.

18:43

Zahtevi za prijem dece u kragujevačke privatne vrtiće podnose se elektronski

Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima raspisal je nedavno treći javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2020/21. godinu koja na listi čekanja imaju od 61.9999 bodova do 61.0000.

Izvor: Ritam grada

Zahtevi za prijem dece u kragujevačke privatne vrtiće podnose se elektronski
Foto: Depositphotos, LukaFunduk

U cilju zaštite građana i sprečavanja mogućnosti širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima poziva roditelje da zahteve od sutra isključivo podnose elektronskim putem na mail adresu prijemdece@gmail.com, kako bi se izbeglo stvaranje gužve i obezbedili epidemiološki uslovi.

Obrazac Zahteva možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca, gde se u sklopu javnog poziva, nalaze i raspoloživi kapaciteti privatnih predškolskih ustanova u pogledu godina starosti deteta i detaljne informacije neophodne za prijem Zahteva.

Ukoliko roditelji ne mogu da preuzmu obrazac zahteva sa sajta grada, mogu da upute zahtev putem mejla prijemdece@gmail.com kako bi im se dostavio na njihovu imejl adresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Otvorena još jedna zona u Beogradu – evo i gde

U okviru manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd "Beogradski dani porodice" danas je otvorena još jedna zona na Donjem Kalemegdanu, na kojoj se održava međunarodni festival "Fiš fest", saopštili su organizatori manifestacije.

19:58

11.5.2024.

18 h

Podeli: