Kragujevac - Društvo - B92 Lokal

Konji šetaju kragujevačkim ulicama: "Ovo se dešava par puta godišnje" FOTO

Sa kragujevačkog hipodroma neko je sinoć pustio konje i oni su slobodno šetali naseljem Bagremar, potvrđeno je iz Konjičkog kluba "Kraguj".

Izvor: B92.net, InfoKG Kragujevac
Podeli
Foto: Marina Radovanović
Foto: Marina Radovanović

U Konjičkom klubu "Kraguj " naglasili da su konji ubrzo vraćeni na hipodrom, a apeluju na građane koji se noću okupljaju na hipdromu da ne uznemiravaju konje i ne skidaju kapiju, piše infoKG.

Društvenim mrežama od sinoć kruže fotografije na kojima, kako tvrde očevici, osam konja slobodno šeta naseljem Bagremar, a jutros su fotografisani i u Ilidenskoj ulici.

U Konjičkom klubu "Kraguj" pretpostavljaju da je neko noćas pustio konje i da su izašli sa hipodroma, ali naglašavaju da su ubrzo vraćeni.

"Pretpostavljamo da je reč o pojedincima koji se noću okupljaju na hipodromu. Ništa se strašno nije dogodilo. Ovakve situacije se dešavaju nekoliko puta godišnje, rekao je predsednik Konjičkog kluba "Kraguj", Bojan Ilić.

Foto: Marina Radovanović
Foto: Marina Radovanović

"Vodila sam dete u vrtić koji je preko puta, a hipodrom je odmah sa desne strane. Prelep prizor, svakodnevno šetaju porodično celim naseljem i vraćaju se kući", rekla je za b92.net Marina Radovanović, koja je jutros uslikala konje u Ilidenskoj ulici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.