Četvrtak, 28.09.2023.

13:00

Pokrajina sufinansira troškove kontrole i sertifikacije organske proizvodnje

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo objavio je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje troškova kontrole i sertifikacije organske proizvodnje u Vojvodini u 2023. godini.

Izvor: Tanjug

Pokrajina sufinansira troškove kontrole i sertifikacije organske proizvodnje
Foto: Shutterstock/KarlosWest

Kako se navodi, konkurs je otvoren do 15. novembra.

Za realizaciju ovih aktivnosti predviđeno je ukupno milion dinara, a po jednoj prijavi se dodeljuje minimalno 10.000 dinara, a maksimalno 100.000 dinara.

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 80 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije, a prilikom obračuna uzima se vrednost investicije bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

Dodaje se da su sredstava koja se dodeljuju namenjena za troškove kontrole i sertifikacije proizvoda dobijenih po metodama organske proizvodnje od ovlašćenih organizacija koje izdaju sertifikat, za organske proizvode u ovoj godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: