Zatvara se Sinđelićeva – ovo su nove trase linija 25 i 26

Tokom radova na otklanjanju kvara na toplovodu u Sinđelićevoj ulici, na delu od Mileševske do Bulevara kralja Aleksandra, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Izvor: Beograduživo/NR

Subota, 25.03.2023.

10:33

Zatvara se Sinđelićeva – ovo su nove trase linija 25 i 26
Ilustracija/Foto: Tupungato / Shutterstock.com

Zbog radova saobraćaj će biti obustavljen od 25. do 26. marta, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz, prenosi Beograd uživo.

Menja se režim rada linija JGP-a i to tako što će vozila sa linije 25 i 25P saobraćati sledećom trasom: u smeru ka Vukovom spomeniku – Maksima Gorkog – Krunska – Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila sa linije 26 će saobraćati trasom: u smeru ka Tašmajdanu – Maksima Gorkog – Krunska – Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati uobičajenom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište "Pijaca Kalenić 1" za linije 25, 25P i 26 u Krunskoj ulici (gledano u smeru ka Beogradskoj ulici) u visini parka "Petra Bojovića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: