Petak, 09.12.2022.

10:04

Rešen problem parking prostora kod železničke stanice Batajnica FOTO

U cilju rešavanja nedostatka parking prostora kod železničke stanice Batajnica u naselju Šangaj, Gradska opština Zemun je inicirala nasipanje struganog asfalta na površini 600 kvadrata u ulici Mladih gorana.

Izvor: B92.net

Rešen problem parking prostora kod železničke stanice Batajnica FOTO
Foto: GO Zemun

Sada žitelji ovog dela Batajnice koji svakodnevno koriste usluge Beovoza, mogu svoje automobile da parkiraju neposredno pored železničke stanice, saopštava GO Zemun.
Foto: GO Zemun
Asfaltom su nasuti i kategorisani putevi u zemunskim naseljima u dužini od pet kilometara, a na zahtev građana je ovim asfaltom uređeno još nekoliko parkirališta u naselju Zemun Polje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Upućen važan apel svim Beograđanima

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je apel svim građanima, s obzirom na to da se nalazimo u periodu sa izuzetno visokom dnevnom temperaturom vazduha, da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda.

8:14

12.7.2024.

1 d

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

10 h

Podeli: