Ponedeljak, 30.01.2023.

08:07

Centar Beograda bez grejanja – evo do kada

Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistalnog toplovoda M6 koji pripada grejnom području toplane "Novi Beograd" danas u 9 sati biće prekinuta isporuka grejanja.

Izvor: Beoelektrane

Centar Beograda bez grejanja – evo do kada
Foto: Shutterstock/Zvone

Zbog otklanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom će biti korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Podsećamo, trasa magistralnog toplovoda M6, prostire se od toplane "Novi Beograd", preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do hrama Svetog Save i Južnog bulevara. Kako bi kvar bio otklonjen potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Ekipe koje su angažovane za izvođenje ovih radova će učiniti sve da kvar bude otklonjen u što kraćem roku. Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Uskoro obnova Lazarevog grada

Evropska unija je preko EU PRO Plus programa obezbedila više od 9,6 mil EUR za realizaciju 18 projekata koji će doprineti boljem životu stanovništa u 30 lokalnih samouprava, koje su prethodno razvile teritorijalne strategije.

9:09

16.7.2024.

1 d

Podeli: