Beograd traži noćne prevoznike: Ko ponudi najviše dobiće koncesiju za linije

Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda objavio je javni poziv za učestvovanje u postupku dodele koncesije za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog prevoza putnika na noćnim linijama na teritoriji grada Beograda.

Izvor: B92

Subota, 23.10.2021.

11:46

Beograd traži noćne prevoznike: Ko ponudi najviše dobiće koncesiju za linije
Foto: Shutterstock/Mirko Kuzmanovic

Kako se navodi u Javnom pozivu, rok trajanja koncesije je 10 godina.

Kriterijum izbor najpovoljnije ponude je najviša ponuđena koncesiona naknada. U svojoj ponudi ponuđač može da navede visinu koncesione naknade po vozilu koja je
jednaka ili viša od 85 evra, ne računajući rezervna vozila.

Ukoliko dve ili više ponude imaju identičan iznos koncesione naknade, ugovor će biti dodeljen ponuđaču čiji izabrani vozni park (vozila na radu) ima manju prosečnu
starost, navodi se u dokumentu.

Prema podacima iz javnog poziva, dodeljuju se koncesije za ukupno 29 linija noćnog prevoza, a potreban broj autobusa je: 30 solo autobusa, 4 zglobna i 9 minibuseva, uz 3 solo i po jedan od ostalih vrsta u rezervi.

Sva prijavljena vozila ne smeju biti starija od 10 godina na dan otvaranja ponuda.

Potrebno je i po jedno servisno i vučno vozilo.

Javni poziv je objavljen u "Službenom glasniku Republike Srbije" od 22.10.2021. godine, a rok za dostavljanje ponuda je 21.12.2021.
godine do 12 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: