Uništeno 12 tek zasađenih stabala u Bulevaru Nikole Tesle FOTO

"Noćas je uništeno dvanaest tek zasađenih stabala u Bulevaru Nikole Tesle", objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na Fejsbuku.

Izvor: B92.net

Nedelja, 30.01.2022.

14:39

Uništeno 12 tek zasađenih stabala u Bulevaru Nikole Tesle FOTO
Foto: Printskrin, Fejsbuk/Goran Vesiæ

"Grad Beograd je podneo krivičnu prijavu protiv NN lica a tražimo snimke sa kamerama koje se nalaze u blizini kako bismo utvrdili ko je ovo uradio", objavio je Vesić.

"Ovaj zločin prema prirodi dogodio se noćas. Čekao sam do podneva da se oglasi bar neka organizacija za zaštitu prirode. Ili neko od onih koji su prisutni u javnosti kada je u pitanju zaštita životne sredine. Niko nije ni reč rekao. A zašto bi kada ovo nije medijski atraktivno? Ili da budem maliciozniji kada ih je posadio, kako oni kažu, Vesić", dodao je.

"Pa pošto niko nije odlučio da obavesti javnost o ovom vandalskom činu rekoh da to uradim ja. Odmah sam naložio Zelenilu da se polomljena stabla zamene novim sadnicama, jer nikada oni ne mogu da polome onoliko stabala koliko Beograd može da ih zasadi", zaključio je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: