Ponedeljak, 16.10.2023.

16:00

Počela izgradnja 134 kilometra gasovodne mreže u ovoj beogradskoj opštini

Na teritoriji Mesne zajednice "Severni bulevar", na uglu ulica Volgine i Veljka Dugoševića danas su započeli radovi na izgradnji gasovodne mreže na Zvezdari.

Izvor: B92.net

Počela izgradnja 134 kilometra gasovodne mreže u ovoj beogradskoj opštini
Ilustracija/Foto: EvGavrilov/Shutterstock

Nakon njihovog završetka stanovnici Zvezdare dobiće 134 kilometra gasovodne mreže, saopštava GO Zvezdara.

Predsednik gradske opštine Vladan Jeremić je rekao da mu je zadovoljstvo što na Dan opštine Zvezdara prisustvuje početku radova na realizaciji kapitalnog projekta-izgradnji 134 kilometara gasovodne mreže koja će obuhvatiti teritorije zvezdrskih mesnih zajednica "Severni bulevar", "Mali Mokri Lug", "Veliki Mokri Lug", "Zeleno brdo" i "Staro Mirijevo".

"Narednih godinu i po dana, kada bude završen ovaj projekat, stanovnici Zvezdare će imati značajno bolje uslove za život, jer neće više biti grejanja na ugalj i drva, pa će i sam vazduh će biti kvalitetniji, a životna sredina zdravija. Zbog toga delim zadovoljstvo i sreću zbog početka realizacije jedne od najvećih investicija na teritoriji naše opštine i čestitam stanovnicima Zvezdare Dan opštine", rekao je Jeremić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: