Centar Surčina izlazi na auto-put u petak

Završeni su građevinski radovi na deonici puta koja povezuje centar Surčina sa auto-putem "Miloš veliki", čija će početna deonica u petak biti puštena za saobraćaj. Još je ostalo da se reše problemi sa mostom na Galovici, koji je trenutno uzak.

Izvor: Novosti/Š.M.

Utorak, 28.03.2023.

08:36

Centar Surčina izlazi na auto-put u petak
Foto: Shutterstock/ABCDstock

Saobraćajnica koja je urađena brzo i kvalitetno duga je 1.200 metara, a pored njega rađene su i popravke već postojećeg puta koji ide ka reci Savi.

"Kompletan saobraćaj koji bude usmeren iz centra Surčina, Dobanovaca, pa i Jakova dok se ne izgradi priključenje ići će ovim putem", istakao je predsednik opštine Stevan Šuša.

"Uspeli smo ovo dosta brzo da uradimo i napravili pristojne uslove za bezbedno odvijanje saobraćaja. Mali problem koji imamo je most preko Galovice koji je uzak, ima svega pet metara. Tu će sigurno biti manjeg zagušenja saobraćaja, ali bitno je da je ulica urađena".

Pošto će u blizini uskoro početi sa izgradnjom i nacionalni stadion, ovoj deonici će se dodati još dve trake, pa će ona postati bulevarskog tipa.

I na delu puta ka Savi odradili smo male intervenicje, da neke rupe koje su se godinama stvorile sada zakrpimo", rekao je Šuša.

"Put ka budućem sajmu i stadionu nismo rkeonstruisali, već će se to uraditi kada tamo krenu radovi".

Na delu puta nalazi se i nadvožnjak, čija je realizacija završena u roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: