Besplatne turističke ture i slobodan ulaz na izložbe u Novom Sadu

Turistička organizacija Grada Novog Sada zajedno sa ustanovama kulture, povodom Dana grada, organizuje širom otvorena vrata 4. i 5. februara kada će svi zainteresovani Novosađani i njihovi gosti moći da vide izložbe poput "Mileva: mi smo stena", "Tamburaška tradicija u Vojvodini", ali i stalne postavke brojnih ustanova kulture potpuno besplatno.

Izvor: eKapija

Četvrtak, 26.01.2023.

14:12

Besplatne turističke ture i slobodan ulaz na izložbe u Novom Sadu
Foto: Shutterstock/Irma eyewink

Biće organizovano i upoznavanje sa svim manje poznatim pričama o starom gradskom jezgru i Petrovaradinskoj tvrđavi kroz organizovane besplatne turističke ture uz pratnju vodiča, navedeno je u saopštenju TO Novi Sad, piše eKapija.

Turističke ture će biti na srpskom jeziku.

Prijava za besplatne turističke obilaske grada i tvrđave je obavezna, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na veb sajtu Turističke organizacije Grada Novog Sada.

Tokom 4. i 5. februara u brojnim ustanovama kulture održaće se Dani otvorenih vrata, koji će omogućiti posetiocima da se besplatno upoznaju sa kulturnom ponudom našeg grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: