Pobednica "Pesme za Evroviziju" progovorila o teorijama da joj je pobeda nameštena

Konstrakta, odnosno Ana Đurić, pobedila je sinoć na festivalu "Pesma za Evroviziju" i obezbedila sebi odlazak u Torino.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 06.03.2022.

07:58

Pobednica
Foto: Printscreen/TV Prva

"Beovizija 2022" donela nam je predstavnika Srbije na Evroviziji, a Konstrakta se malo posle pobede dotakla tvrdnji Ace Lukasa da joj je pobeda nameštena.

"Nameštena pobeda? Nisam razmišljala o tome, zaista", kazala nam je ona. Pobednicu su, podsetimo, preplavile emocije posle proglašenja, dok su svi prilazili da joj čestitaju na pobedi.
Stih "Umetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, a malo ko zna da je pevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Beovizije" i napravila uspeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

U finalu smo imali prilike da gledamo čak 18 izvođača. Publici su se predstavili Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz, Biber, Zorja, Lift, Aca Lukasa, Konstrakta, Ivona, Angelina, Marija Mikić i Ana Stanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

237 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: