Serija "Billions" ostaje bez omiljenog glumca

Britanski glumac i zvezda hit serije 'Milijarde' nakon pet sezona odustaje od svoje uloge Bobija Akselroda, poznatijeg kao Eks.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

12:21

Serija
Foto: Profimedia

Vest je stigla nakon što je Tv kompanija "Showtime" u ponedjeljak najavila šestu sezonu koja će početi da se emituje 23. januara sledeće godine.

"Kakva nverovatna radost je da provedeš pet godina blisku saradnju s velikim @lewis_damian!", napisao je na Tviteru izvršni producent 'Milijardi' Brajan Kopelman nakon odlaska 50-godišnjeg glumca.

"David Levien i ja smo neizmerno zahvalni, Damiane, na poslu, naravno druženju i na svemu što si učinio i žrtvovao da bi radio sa nama", dodao je producent.

Nagađa se da će Levisovu poziciju zauzeti Majkl Princ kojeg glumi Kori Stol (Princ se prvi put pojavljuje u petoj sezoni).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: