Ljiljana Blagojević ljuta zbog propusta Narodnog pozorišta

Glumica Ljiljana Blagojević, koja je nagrađena zlatnom značkom za 20 godina rada u Narodnom pozorištu, izrazila je svoje nezadovoljstvo zbog toga što, kako kaže, o nagradi nije bila obaveštena.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen YouTube
Printscreen YouTube

Pročitajte još:

Narodno pozorište u Beogradu obeležilo je danas na Velikoj sceni svoj Dan dodelom godišnjih nagrada, među kojima je bila i ona namenjena Blagojevićevoj.

Svoje nezadovoljstvo i kritiku nacionalnom teatru glumica je uputila u poruci na svom profilu na Instagramu, u kojoj je napisala:

"Zahvaljujem direkciji i Direktoru drame Narodnog pozorišta što mi nisu javili da sam dobila zlatnu značku za 20 godina rada u Narodnom pozorištu i obaveštavam da se zato nisam pojavila na dodeli danas, na dan pozorišta".

Glumica je dobila podršku svojih pratilaca na Instagramu, koji su osudili propust Narodnog pozorišta.

Pozorište

Ivo Lola Ribar, ljubav i pozorište

Reflektor teatar priprema predstavu o ovom narodnom heroju, kada je potekla ideja o predstavi i šta je zajedničko ovom narodnom heroju i pozorištu, kao i kako će izgledati predstava koja je sada u procesu nastajanju napisala je Minja Bogavac, dramaturškinja i rediteljka.

Pozorište utorak 28.11. 20:20 Komentara: 5

Mocartova opera "Don Đovani" na sceni Madlenianuma

U godini jubileja, kada Opera i teatar Madlenianum obeležava dve decenije postojanja i uspešnog rada, prvi put postavljamo na našu scenu jedan od svetski najpoznatijih naslova, Mocartovu operu "Don Đovani", kazao je Tanjugu Andrej Rackov, direktor Opere i teatra Madlenianum, gde će sutra biti izvedena Mocartova opera.

Pozorište ponedeljak 27.11. 12:32 Komentara: 0

Premijera "Orfeja" u Madlenijanumu

Prišao sam stvaranju ovog izuzetnog umetničkog dela na istorijski način i moja ideja bila je da protagonisti publiku odvedu u drugi svet, kazao je Daniel Pfuluger reditelj opere "Orfej" Klaudija Monteverdija čija je premijera zakazana za 18. novembar na sceni pozorišta Madlenijanum u Beogradu.

Pozorište utorak 14.11. 16:04 Komentara: 0
strana 1 od 7 idi na stranu