Beogradska grupa RANDOM objavila je svoj EP prvenac

Beogradska grupa RANDOM objavila je svoj EP prvenac pod nazivom "Smile & Wave".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2015.

14:39

Default images

RANDOM je muško - ženski alternativni rok sastav, koji postoji i radi već pet godina. Zapaženiji su na klupskoj sceni i rok festivalima.

EP “Smile and Wave” rezultat je zajedničke energije članova benda, životnih stavova, rada i odrastanja.

U pitanju je jako dobro muzičko izdanje, autorski i svirački veoma kompetentno, koje na trenutke uzmiče očekivanim žanrovskim rešenjima.

Na prvo slušanje u fokusu su magični vokali Angeline Kačunković (koja se javlja i kao autor tekstova i kao ritam gitarista), brilijantne solaže solo-gitariste Ljubomira Brščića, stabilan i moćan bas Jelene Mihić i potentni bubnjevi Stefana Biljanovskog.

Kompozicije su zajedničke i odlikuje ih nivo slušljivosti koji vas nagoni da ih odmah zapamtite (i pevušite melodiju), iako aranžerski ne pribegavaju očekivanim i klišeiziranim komercijalnim rešenjima, što im daje osoben pečat.

EP čine numere: Slash (2.54’), zatim, Stoner (3.14’), koji se odmah nameće kao potencijalni hit, Smile & Wave (3.42’) i Runaway (4.44’), koji se, takođe na prvo slušanje izdvajaju kao favoriti, i State of Mind Part 1 (3.15’).

Sjajnu muzičku produkciju ovog izdanja potpisuje Boris Zaborski.

U pripremi je i drugi EP, koji zajedno sa prvim čini smislenu celinu i uskoro će se pojaviti u vidu albuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: