Ejmi Vajnhaus peva za Džejmsa Bonda

Muzički urednik novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu želi da poveri naslovnu pesmu filma džez pevačici Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse).

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2007.

06:30

Default images

Kompozitor Dejvid Arnold (David Arnold) izjavio je da je impresioniran glasom Ejmi Vajnhaus i da želi da je vidi kako peva naslovnu numeru novog filma o tajnom agentu 007.

„Ejmi Vajnhaus je snimila najbolju ploču u 2006. godini. Još je nisam zvanično pitao da li je zainteresovana da snimi naslovnu numeru novog filma o Džejmsu Bondu (James Bond), ali iskreno mislim da je ona savršena za taj zadatak“, izjavio je Arnold.

Dejvid Arnold je na poslednja tri filma o Džejmsu Bondu bio zadužen za komponovanje naslovnih numera.

Novi film o tajnom agentu 007 u bioskopima bi trebalo da se pojavi 2008. godine.

„Scenario za novi film je skoro gotov, i predstavljaće nastavak priče započete filmom „Kazino Rojal“. Još nemamo naslov filma ali smo sigurni da u njemu neće biti reči koje se tiču umiranja i smrti“, dodao je Dejvid Arnold.

Ejmi Vajnhaus je osvojila nagradu za najbolju pesmu za svoju numeru „Rehab“ na ovogodišnjoj dodeli Modžo (Mojo) nagrada održanoj 18. juna 2007. godine.

Naslovne numere za filmove o Džejmu Bondu do sada su bile poverene Nensi Sinatri (Nancy Sinatra), Gledis Najt (Gladys Knight), Širli Besi (Shirley Bassey), Krisu Kornelu (Chris Cornell) i sastavu „a-Ha“.

Snimanje 22 po redu filma o tajnom agentu 007 započeće u Londonu u decembru 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: