Nova zbirka priča Nikole Đurička "Konačno sve dogodovštine jednog Džonija" u prodaji

Posle prve zbirke priča Dogodovštine jednog Džonija, koja je osvojila srca mališana, omiljeni glumac Nikola Đuričko odlučio je da obraduje najmlađe čitaoce i vrati se u svet maštovitog dečaka koji obožava da priča priče. Džoni je napisao sve svoje dogodovštine, pa ćete, uz one dobro poznate, u knjizi Konačno sve dogodovštine jednog Džonija pronaći i 15 novih priča.

Izvor: B92

Utorak, 07.03.2023.

10:13

Nova zbirka priča Nikole Đurička
Foto: Promo

Nova zbirka kratkih humorističnih priča nastala iz mašte izvanrednog Đurička, baš kao i prethodna, ima jedan jedini cilj – da na dečjim licima izmami široke osmehe.

Džoni ima pune džepove dogodovština. Uglavnom je veseo, pokoji put tužan, retko ljut i pomalo zaljubljen. Ponekad leti u oblacima, pa pomeša prošlost, sadašnjost i budućnost. Džoni ne govori uvek istinu, ali veruje da su njegove priče istinitije od najvećih istina.

Džonijeve duhovite i zabavne priče namenjene su kako mlađim, tako i starijim školarcima, a za galeriju fantastičnih komičnih likova i ovoga puta bio je zadužen čuveni ilustrator Tihomir Čelanović.
Foto: Promo
Književni prvenac Nikole Đurička – Dogodovštine jednog Džonija – doneo mu je Nagradu za najbolju knjigu u oblasti dečje književnosti na Sajmu knjiga u Novom Sadu 2019. godine.

Konačno sve dogodovštine jednog Džonija u tvrdom povezu potražite na sajtu Vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: